Het team
De gezichten achter De Buitentuin

Over ons team

Onze professionals zijn enthousiast, betrokken en staan altijd voor je klaar

Het team van Kinderopvang De Buitentuin in Nuenen bestaat uit ervaren, gekwalificeerde pedagogische professionals. Ons team is gedreven, enthousiast, betrokken en staan altijd voor je klaar voor een persoonlijk praatje. Natuurlijk vertellen wij je graag hoe de dag van jouw kind was. Wederzijdse betrokkenheid vinden wij fijn. Wij horen graag wat een kind thuis beleeft en vertellen natuurlijk ook graag hoe wij de dag ervaren hebben.

Kom vrijblijvend kennismaken met ons ervaren en enthousiaste team.

Over eigenaresse Linda Jacobs

Linda Jacobs heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de kinderopvang. Ze begon ooit als leidster op een groep en was de afgelopen 12 jaar directrice van verschillende grote (internationale) kinderopvang organisaties. Deze schat aan ervaring neemt zij mee naar haar eigen kinderopvang. Een plek waar ze haar eigen visie waarmaakt. Waar het echt gaat om persoonlijk contact en waar zij de kinderen laat groeien in rust, ruimte en natuur.

Team Kinderopvang De Buitentuin

Ons team bestaat momenteel uit 10 enthousiaste pedagogisch professionals die dol zijn op de kinderen. Het zijn ervaren professionals die niet bang zijn om vies te worden. Creativiteit, sportiviteit maar ook meespelen met de kinderen vinden we als team erg belangrijk. Daarnaast hebben we in ons team een yoga instructrice en pedagogisch coach en hebben alle professionals een pedagogische achtergrond.

Het Team

Linda Jacobs

Eigenaresse

Joyce van der Sanden

Pedagogische Professional – Locatiemanager

Over De Buitentuin

Groeien in rust, ruimte en natuur

Kinderopvang De Buitentuin bestaat uit een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang (BSO). Het kinderdagverblijf bestaat uit 3 verticale groepen (kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar) van maximaal 11/12 kinderen per groep. De groepen zijn voorzien van hun eigen slaapkamer, buitenbedjes en een eigen keukenblok. De Buitenschoolse opvang bevindt zich in het clubhuis van de korfbalvereniging (NKV) gelegen naast het kinderdagverblijf en bestaat uit 1 verticale groep voor maximaal 22 kinderen van 4 tot 12 jaar. Naast het clubhuis, wordt er ook veel gebruik gemaakt van de sportvelden en overige faciliteiten.

Kom een kijkje nemen bij Kinderopvang De Buitentuin

Kinderopvang De Buitentuin is gevestigd in het Brabantse Nuenen. Omringd door sportvelden en mooi gelegen, beschut in ’t groen. Het is een kleinschalige kinderopvang, bestaande uit een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Bij Kinderopvang De Buitentuin geloven wij dat een veilige omgeving, buiten spelen, sporten en goede voeding essentieel zijn voor de gezondheid en ontwikkeling van kinderen. Dat gedachtegoed in combinatie met de betrokkenheid van onze ervaren professionals maakt Kinderopvang De Buitentuin de ideale plek voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Een fijne, veilige plek waar kinderen groeien in rust, ruimte en natuur.