Het team
De gezichten achter De Buitentuin

Over ons team

Onze professionals zijn enthousiast, betrokken en staan altijd voor je klaar

Het team van Kinderopvang De Buitentuin in Nuenen bestaat uit ervaren, gekwalificeerde pedagogische professionals. Ons team is gedreven, enthousiast, betrokken en staan altijd voor je klaar voor een persoonlijk praatje. Natuurlijk vertellen wij je graag wat je kind die dag beleefd heeft. Wederzijdse betrokkenheid vinden wij fijn. Wij horen graag wat een kind thuis beleeft en vertellen natuurlijk ook graag wat wij op een dag beleefd hebben

Kom vrijblijvend kennismaken met ons ervaren en enthousiaste team.

Over eigenaresse Linda Jacobs

Linda Jacobs heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de kinderopvang. Ze begon ooit als leidster op een groep en was de afgelopen 12 jaar directrice van diverse grote (internationale) kinderdagopvang. Deze schat aan ervaring neemt zij mee naar haar eigen kinderopvang. Een plek waar ze haar eigen visie waarmaakt. Waar het echt gaat om persoonlijk contact en waar zij de kinderen laat groeien in rust, ruimte en natuur.

Pedagogische professional Joyce van der Sanden

Joyce is al 7 jaar werkzaam in de kinderopvang als pedagogisch professional. Ze heeft de opleiding HBO Pedagogisch Management in de Kinderopvang afgerond. Voor haar scriptie heeft ze onderzoek gedaan naar natuurbeleving in de kinderopvang. Ze is opgegroeid met dieren en heeft als grote hobby paardrijden. Afgelopen 4 jaar hebben Linda en Joyce nauw samengewerkt en dit bevalt zo goed dat we die samenwerking graag willen voortzetten.

Het Team

Linda Jacobs

Eigenaresse

‘Wij willen jou en je kind graag leren kennen’

Joyce van der Sanden

Pedagogische Professional

‘Het mooiste aan mijn werk is om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen tot zichzelf.’

Over De Buitentuin

Groeien in rust, ruimte en natuur

Kinderopvang De Buitentuin bestaat uit 2 verticale groepen (kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar) van maximaal 11 kinderen per groep. De groepen zijn gescheiden door een tussendeur en zijn voorzien van hun eigen slaapkamer, buitenbedjes en een eigen keukenblok. Op de eerste verdieping is een extra groepsruimte voor beweeg- en muziekactiviteiten. Ook is daar het kantoor gevestigd.

Kom een kijkje nemen bij Kinderopvang De Buitentuin

Kinderopvang De Buitentuin is gevestigd in het prachtige Brabantse Nuenen. Dichtbij de sportvelden en mooi gelegen, beschut in ’t groen. Het is een kleinschalig kinderdagopvang waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Bij Kinderdagverblijf De Buitentuin geloven wij dat een veilige omgeving, buitenspelen en goede voeding essentieel zijn voor de gezondheid en de ontwikkeling van kinderen. Die overtuiging gecombineerd met de betrokkenheid van onze ervaren professionals maakt Kinderopvang De Buitentuin de ideale plek. Een fijne, veilige plek waar kinderen groeien in rust, ruimte en natuur.