Lekker buiten
Zoveel mogelijk buiten zijn

Buiten spelen

Waar kan een kind beter spelen dan lekker in de buitenlucht?

Buitenspelen is niet alleen hartstikke leuk, maar ook gezond én goed voor de sociale ontwikkeling. Daarnaast heeft onderzoek uitgewezen dat kinderen er weerbaarder en sterker van worden. Bovendien verhoogt het de cognitieve ontwikkeling. Zoals onze naam al doet vermoeden, zijn wij met de kinderen zoveel mogelijk buiten. Op de sportvelden en aan de bosrand kunnen de kinderen volop spelen en op ontdekking.

Aangetoond is dat kinderen die heel regelmatig buitenspelen zich beter ontwikkelen en gezonder zijn. Buitenspelen werkt positief mee aan een goede motoriek en een gezond gewicht. De buitenlucht is niet alleen gezond, maar maakt uw kind ook vrolijk.

Lekker buiten
Lekker buiten

Ervaar zelf hoe het buiten, maar ook binnen bij BSO De Buitentuin is.

Buiten ontdekken

Buiten spelen bij de BSO

Op BSO de Buitentuin staat buiten spelen natuurlijk ook centraal. Elke dag gaan we naar buiten. Even lekker uitrazen op de sportvelden of op avontuur in de bosrand. Spelletjes, knutselen en rustige activiteiten doen we bij voorkeur ook buiten op een fijn plekje onder de grote overkapping.

Kom een kijkje nemen bij BSO De Buitentuin

BSO De Buitentuin is gevestigd in het Brabantse Nuenen. Omringd door sportvelden en mooi gelegen, beschut in ’t groen. Het is een kleinschalige BSO, bestaande uit een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Bij BSO De Buitentuin geloven wij dat een veilige omgeving, buiten spelen, sporten en goede voeding essentieel zijn voor de gezondheid en ontwikkeling van kinderen. Dat gedachtegoed in combinatie met de betrokkenheid van onze ervaren professionals maakt BSO De Buitentuin de ideale plek voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Een fijne, veilige plek waar kinderen groeien in rust, ruimte en natuur.