Persoonlijke ontwikkeling
Zelfvertrouwen, creativiteit, taalvaardigheid & sociale ontwikkeling

Ieder kind is anders

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Bij BSO De Buitentuin staat een goede en gezonde ontwikkeling van het kind centraal. Deze ontwikkeling vindt plaats in een veilige omgeving, die onze professionals verzorgen. Er heerst een pedagogisch klimaat waar ruimte is voor zowel groepsopvoeding als individuele ontplooiing.

Buiten de dagelijkse verzorging bieden wij een uitdagende omgeving die zowel de lichamelijke, sociale, emotionele en cognitieve ontwikkeling prikkelt. Ieder kind heeft een natuurlijke drang om zichzelf te ontwikkelen en doet dit op zijn eigen wijze in eigen tempo. Aan ons als pedagogisch professionals de taak hierbij aan te sluiten en met het kind mee te bewegen. Om zich optimaal te kunnen ontwikkelen vinden wij het ook erg belangrijk een kind vooral (zelf)vertrouwen en veiligheid te kunnen bieden.

Benieuwd naar onze visie van een goede en gezonde ontwikkeling van je kind?

Over de BSO groep

De BSO groep bestaat uit maximaal 22 kinderen met twee pedagogische professionals en een stagiaire. De leeftijden variëren tussen de 4 en 12 jaar. Spelend bewegen is een belangrijk onderdeel in het aanbod. Maar er is ook ruimte om lekker tot rust te komen na een drukke dag school. We kijken altijd naar de behoeftes van het kind, of dat nou lekker buiten of binnen spelen is.

Activiteiten voor de ontwikkeling

  • Kinderyoga
  • Sportieve activiteiten
  • Seizoensgebonden activiteiten
  • Buitenspelen
  • Leuke sportactiviteiten bij de Nuenense Korfbal Vereniging (BSO)

Kom een kijkje nemen bij BSO De Buitentuin

BSO De Buitentuin is gevestigd in het Brabantse Nuenen. Omringd door sportvelden en mooi gelegen, beschut in ’t groen. Het is een kleinschalige BSO, bestaande uit een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Bij BSO De Buitentuin geloven wij dat een veilige omgeving, buiten spelen, sporten en goede voeding essentieel zijn voor de gezondheid en ontwikkeling van kinderen. Dat gedachtegoed in combinatie met de betrokkenheid van onze ervaren professionals maakt BSO De Buitentuin de ideale plek voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Een fijne, veilige plek waar kinderen groeien in rust, ruimte en natuur.